INFO TERKINI : AL FATIHAH UNTUK ARUAH FAIZUL NAIM BIN HARUN DAN UCAPAN TAKZIAH UNTUK KELUARGA BELIAU, SEMOGA ARUAH DAN KITA SEMUA BEROLEH KERAHMATAN DARI ALLAH SWT. KURSUS KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN SIRI 2 PUTERI PERINGKAT NEGERI KEDAH AKAN DI ADAKAN PADA 28 FEBRUARI HINGGA 2 MAC 2014 DI PUSAT LATIHAN KRS KEM NUR HIJRAH. SARJAN-SARJAN KRS PUTERI ANDA ADA KEBERANIAN, JOM P UJIAN KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN.

SIAPAKAH PEGAWAI TADBIR PILIHAN ANDA

Siapakah Bakal Calon Pegawai Tadbir TKRS Kedah 2014
Kapten KRS Fairul Wazib Bin Abd Wahab0%
Mejar KRS Dzohirudin Bin Abd Rahim0%
Mejar KRS Noorismail Hj Omar Al-Kuszani0%
Mejar KRS Zaidi Bin Ibrahim0%
Kapten KRS Siti Mazenah 0%
Mejar KRS Fauzi Awang Lipah0%

03 February 2014

PERSIAPAN SEBELUM MAJLIS PENTAULIAHAN PEGAWAI KRS PERINGKAT NEGERI KEDAH 2014

PERSIAPAN SEBELUM MAJLIS PENTAULIAHAN
28 Januari 2014 (Selasa) : 

Para urusetia dan sekretariat telah tiba di Pusat Kokurikulum JPN Kedah pada jam 2.30 petang untuk melakukan persediaan awal sebelum Majlis yang akan berlangsung esok. Khemah dipasang oleh pihak Catering Pusat Ko Kem Singkir dan persiapan dewan telah berjaya disiapkan oleh SMK Seri Badong.

Urusetia telah bermesyuarat pada jam 4.30 petang di Bilik Mesyuarat Pusat Ko JPN Kedah yang dipengerusikan En. Lazit Bin Ahmad (Penolong Pengarah Kanan Kokurikulum JPN Kedah). En. Lazit menaruh kepercayaan kepada Sekretariat KRS /TKRS Kedah yang diketuai Mejar KRS Amrimi Bin Othman (Pegawai Tadbir KRS Kedah)

Para pegawai telah melakukan persiapan sebaik yang mungkin bagi menyambut kedatangan Dato' Mansor Bin Lat, Pegawai JPN, PPD dan pengetua seluruh sekolah menengah Negeri Kedah. Para pegawai masih menyiapkan kerja sehingga jam 3.00 pagi. Itulah pengorbanan yang harus dilakukan para pegawai KRS Kedah. Tahniah dan Selamat berjuang.


No comments: