INFO TERKINI : AL FATIHAH UNTUK ARUAH FAIZUL NAIM BIN HARUN DAN UCAPAN TAKZIAH UNTUK KELUARGA BELIAU, SEMOGA ARUAH DAN KITA SEMUA BEROLEH KERAHMATAN DARI ALLAH SWT. KURSUS KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN SIRI 2 PUTERI PERINGKAT NEGERI KEDAH AKAN DI ADAKAN PADA 28 FEBRUARI HINGGA 2 MAC 2014 DI PUSAT LATIHAN KRS KEM NUR HIJRAH. SARJAN-SARJAN KRS PUTERI ANDA ADA KEBERANIAN, JOM P UJIAN KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN.

SIAPAKAH PEGAWAI TADBIR PILIHAN ANDA

Siapakah Bakal Calon Pegawai Tadbir TKRS Kedah 2014
Kapten KRS Fairul Wazib Bin Abd Wahab0%
Mejar KRS Dzohirudin Bin Abd Rahim0%
Mejar KRS Noorismail Hj Omar Al-Kuszani0%
Mejar KRS Zaidi Bin Ibrahim0%
Kapten KRS Siti Mazenah 0%
Mejar KRS Fauzi Awang Lipah0%

10 February 2014

SEDIH DAN GEMBIRA.................

Assallamualaikum............

Sedih pun ada..gembira pun ada... apapun Tahniah kepada Pegawai Tadbir TKRS Kedah, Mejar Shukhairi Adnan telah dinaikkan pangkat sebagai Penyelia Kokurikulum PPD Kubang Pasu. Beliau Baru sahaja menjadi PK Kokurikulum di SK Bukit Tinggi. Namun begitu, rezeki beliau semakin luas.

Tahniah tuan daripada kami warga KRS Negeri Kedah. Tuan sememangnya layak berada di tempat tersebut. Kembalikan kegemilangan KRS / TKRS Kubang Pasu.

Segala tunjuk ajar dan persahabatan bersama warga KRS janganlah dilupakan. Sebagai penulis, kenangan bersama tuan di Perkhemahan Kebangsaan TKRS di Pahang terus menjadi kenangan bersama juga Tuan Sayuty yang kini Penolong PPD di PPD Kulim Bandar Baru.

ANDA BOLEH MEMBUAT PILIHAN SIAPAKAH BAKAL PEGAWAI TADBIR YANG BARU. 
SILA VOTE DI ATAS POST INI BLOG............

Pegawai Data TKRS Kedah
Mejar KRS Noorismail Hj Omar

Dulu Pegawai Tadbir TKRS Kedah

Kini Penyelia Kokurikulum PPD Kubang Pasu

Dulu Pegawai Data TKRS Kedah kini Penolong PPD

Tuan-tuan dalam kenangan.No comments: