INFO TERKINI : AL FATIHAH UNTUK ARUAH FAIZUL NAIM BIN HARUN DAN UCAPAN TAKZIAH UNTUK KELUARGA BELIAU, SEMOGA ARUAH DAN KITA SEMUA BEROLEH KERAHMATAN DARI ALLAH SWT. KURSUS KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN SIRI 2 PUTERI PERINGKAT NEGERI KEDAH AKAN DI ADAKAN PADA 28 FEBRUARI HINGGA 2 MAC 2014 DI PUSAT LATIHAN KRS KEM NUR HIJRAH. SARJAN-SARJAN KRS PUTERI ANDA ADA KEBERANIAN, JOM P UJIAN KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN.

SIAPAKAH PEGAWAI TADBIR PILIHAN ANDA

Siapakah Bakal Calon Pegawai Tadbir TKRS Kedah 2014
Kapten KRS Fairul Wazib Bin Abd Wahab0%
Mejar KRS Dzohirudin Bin Abd Rahim0%
Mejar KRS Noorismail Hj Omar Al-Kuszani0%
Mejar KRS Zaidi Bin Ibrahim0%
Kapten KRS Siti Mazenah 0%
Mejar KRS Fauzi Awang Lipah0%

18 January 2014

MESYUARAT SEKRETARIAT KALI KE-2 2014

MESYUARAT SEKRETARIAT KRS / TKRS KALI KE-2 2014

Assallammualaikum dan Salam 1 Malaysia....

Pada 16 Januari yang lalu diadakan Mesyuarat Sekretariat KRS / TKRS Kali ke-2 di Bilik Mesyuarat Wisma Persekutuan Negeri Kedah di tingkat 6 bersama dengan Penyelia Kanan Kokurikulum En. Anuar Zamane Bin Mat Zen. Semua Pegawai Sekretariat KRS dan TKRS Negeri hadir mesyuarat ini. 

Mesyuarat kali ke-2 ini membincangkan secara khusus Majlis Pentauliahan Pengetua / PPD dan Pegawai JPN yang dijangka akan di adakan pada 29 Januari di Pusat Kokurikulum JPN Kedah di Kem Singkir. Majlis yang penuh adat istiadat KRS ini akan dijayakan dengan bantuan Sekretariat KRS dan TKRS Negeri Kedah dan dibantu bersama Pegawai Pusat Ko Negeri Kedah.

Mesyuarat seterusnya akan diadakan pada 22 Januari 2014 di Pusat Ko Negeri sebelum Persiapan awal Majlis ini yang dijangka akan diadakan pada 28 Januari 2104. Semoga Program ini akan menjadi kenyataan. Terima Kasih.

Pegawai Data TKRS Negeri Kedah
Mejar KRS Noorismail Hj Omar
No comments: