INFO TERKINI : AL FATIHAH UNTUK ARUAH FAIZUL NAIM BIN HARUN DAN UCAPAN TAKZIAH UNTUK KELUARGA BELIAU, SEMOGA ARUAH DAN KITA SEMUA BEROLEH KERAHMATAN DARI ALLAH SWT. KURSUS KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN SIRI 2 PUTERI PERINGKAT NEGERI KEDAH AKAN DI ADAKAN PADA 28 FEBRUARI HINGGA 2 MAC 2014 DI PUSAT LATIHAN KRS KEM NUR HIJRAH. SARJAN-SARJAN KRS PUTERI ANDA ADA KEBERANIAN, JOM P UJIAN KENAIKAN PANGKAT SETAF SARJAN.

SIAPAKAH PEGAWAI TADBIR PILIHAN ANDA

Siapakah Bakal Calon Pegawai Tadbir TKRS Kedah 2014
Kapten KRS Fairul Wazib Bin Abd Wahab0%
Mejar KRS Dzohirudin Bin Abd Rahim0%
Mejar KRS Noorismail Hj Omar Al-Kuszani0%
Mejar KRS Zaidi Bin Ibrahim0%
Kapten KRS Siti Mazenah 0%
Mejar KRS Fauzi Awang Lipah0%

25 November 2010

Sekalung Takziah

Sekalung takziah diucapkan kepada PT KRS Kedah Mejar (KRS) Mukhtar Bin Mansor bertugas di SMK Tunku Anum Tunku Abdul Rahman di atas kembalinya ke rahmatullah isteri tercinta Allahyarham Pn. Saluwah Binti Jamil 41 bertugas di SMK Tunku Abdul Malik. Mejar Mukhtar sebelum ini pernah bertugas di SMK Pendang. Jenazah akan dikebumikan esok 26.11.2010, 10.00pg. Tanah Perkuburan Pantai Johor (masjid). Semoga rohnya dicucuri rahmat dan kesejahteraan. Al-fatihah.

2 comments:

Syed Shahrul Nizar said...

Al-Fatihah dan Takziah dari saya Syed Shahrul Nizar KBB..Moga roh Allahyahamah di tempatkan bersama orang2 beriman..Amin

9W2MXM said...

Salam takziah buat Tuan Mejar Mukhtar dari saya, sahabat lama tak berjumpa, semoga rohnya ditempatkan bersama mereka yang beriman. Buat Tat, diharap bersabar atas pemergian yang tersayang dan dugaan dari Ilahi.

9W2MXM / Masruddin
H/P No: 018-208 2262
Email: masruddin@hotmail.com